Friday, 2 November 2012

The Comeback


Dah 5 bulan x jenguk. goodbye october
happy belated birhtday to my bestfriend
AIMANNUR NAJIHAH
turned 18 yesterday

, hey2, sem 2 palam pon dah habes, great time spending di rumah menghabeskan sume drama korea, bi, hindustan bagai kerana duduk cuti di rumah sangat membosankan, sorang 2 lak tu, 

life in university sangat berbeza,
lagi mantap, 
byk gangguan gadjet
fokus kadg2 hilang,
twitter
fb
tumblr, nak link tumblr ke?pqod klik
9/11 ney kua final examnye result,
10/11 lak ade muet,
ade mood giler nak muet kalo dh dapat result.
well,nak cerita pasal palam,
roomate aku niesa, dye klasmate n skulmate stj dulu.
having great time with her,
then emyra, lecture hallmate aku, slalu gi kelas nan dye
tp sorry beb aku slalu lambt,bwat ko tertunggu2,
hahahha, pqod an,
izzah,akam,dba,,emyra,niesa,aku
we r kelab pencinta alam
okayh, cinta la sgt.
tp bole tahan gak,
haritu gi tanam baby bakau,
penat giler, tp fun,
asasi di palam not so bad as i think,
kelasmate pon best, lecture hall pon sporting,
masok asasi,
aku rse aku jdik makin malas

bukak buku pon jarang
bace slide note kt lappy je
haishhh
sem 2
 dah tak leh cenggini doe
subjek kitaorg ade enam
chem,bio,phy,math
ctu-tasawur
bel-eng
haaaaa
ade satu je aku suke kt palam
jus gelas besar, yummehhh,
mangga!!mangga!
totally addicted,hahhaa
kitaorg kalo nak kua lepak2 ke gi setia city mall,
besar gak la,
best2,
aku suke gi typo,
okayh, shopping sampai beratus habes, 
agak bosan ye  entry ney,
tak tawu nak story morry ape
camne nak promote palam ney
kelas aku paling lambat hbes pon 5.30
isnin, ini secara tidak langsung menambah
kebencian aku terhadap isnin.
sape seyh suke isnin
hahahaha.
tapi pernah la nak dekat2 final
Dr,Sim buat kelas ganti smpi kol 7 lebih,
bapak letihnye, tggu bas lg smpi kol 8
spe sroh malas sgt nek tangga palam uh an
wa memang respect yg panjat tgga tu tiap2 hari
duit kpt ku diguna sebaik mungkin untuk bas




aku dah cuti 3 minggu dah,
yet, ade 4 minggu lagi
nak jumpe dak2 ney, tp selalu je ade halangan dan cabaran
amazing race dah aku rase
memang aku cuti,
tapi dorg ade kelas
weyh, aku rindu giler doe korang
sumpah rindue giler


byk nak story, tapi xtaw cmne nak ckp
dah la, 
adios

0 comments:

Post a Comment

Cheeky Quotes

 
;