Saturday, 7 March 2015

prank yang paling trololol.

7/3/15. 
lepas maghrib.
aku try buat microprossesor yang madam aku kasi dekat kelas tempoh hari. tapi aku pening. 
housemates tanye.
"pqah, ko mandi belum. kang demam balik"
aku pun hmmm amek tuala, toilletries nak masuk bilik air. 
tetibe, ade satu objek. warna coklat atas tempat duduk jamban. 
cehh budak ni nak try prank aku. 
macam la aku tak tengok internet. 
ramai dah buat. 
kahkahkahkah..
aku pun keluar la bilik tanye dorang. 
nadia dah gelak2 dah. 
dia memang, takleh berlakon. 
shaf buat2 tak tahu. 
memang poker face giler. 
then ainie buat2 terkejut. apetu weh. taik ke. 
ni sorang lagi si nani muntah2 kat dapur.
semput agak eh nak gelak. 
effa takde kat rumah. 
tanye punye tanye. 
akhirnya mengaku. 
lepastu ainie suruh aku tangkap gambar dengan 'taik' buatan dorang tu. 
aku tolak 'taik' tu masuk jamban. flush. 
HAHAHAHAHAHAAHA. 
ingatkan dah habis. 
time aku mandi. 
aku dengar dorang dok bising2 kat luar. 
aku tutup shower, 
letak telinga kat pintu tu. 
adeh, ade satu lagi plan rupenya. 
aku pakai balik baju busuk aku tu. aku kua toilet terus aku kunci bilik . 
dengan semangat dorang yang tinggi. 
dorang try bukak bilik ak gune kunci aku kat luar. misi gagal. 
aku ape lagi.
letak syampu kat tangan. 
keluar bilik. 
tengok dorang dah beratur. 
aku tunjuk je tangan aku yang penuh syampu tu. terus lari lintang pukang. 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
muka dorang time tu lawak giler siaa. 
duduk berlapis-lapis takut terkena syampu. 
ainie paling teruk kena. 
then budak2 ni semua masuk bilik.
ainie je sorang2 tertinggal kat luar. 
shaf layan cerita korea dia. 
aku paham dye tengah tension. dye senyum pun aku dah bersyukur dah. 
budak2 ni kunci pintu. 
ainie masuk bilik air ak. 
then dye amek softlan aku. 
pastu lumur kat muka aku. 
tapi aku dengan rakusnya lumur balik kat rambut dia. baju dia. all over her body. 
KAHKAHKAHKAHKAGKA. 
biler kiteorg dah masuk bilik air dan bergusti teruk. time tu la dye gi amek baldi penuh kotak, air ape ntah busuk giler ya allah, dengan tulang ayam.
aku wangi2 dah lepas mandi kene pulak mandi. 
tergamam kejap la dalam bilik air. 
pastu aku kua masuk bilik ainie. perah habis air busuk kat tuala den kat bilik dia. dont mess with me, hahahaha. 
aku rase aku cam harimau yang baru terlepas dari kandang. biler pikir balik. malu doe. 
sorry jiran2ku. 
lepas mandi semua. 
dorang duduk dalam bilik nani n aine. dok borak pasal plan dorang yang tak jadi tu. 
aku gi keluar bilik air belakang. 
ngendap ikut tingkap. 
macam2 la aku dengar  
aku diam je dalam kegelapan tu. pastu aku tegur lakan. 
"weh, taknak kua bilik ke?"
terloncat member2 aku dalam bilik tu. 
aku ape lagi. mengilai tak sudah la. 
pastu baru "happy birthday pqah"
lepas berape minit, aku buat lagi. 
reaksi terkejut melatah pun still same lagi. HAHAHAHAHAAHAHAHHAGAAGGAGAGAGAGA
bila semua berkumpul kat luar. dorang cakap. lepas ni dorang dah tak berani prank aku. nyesal dah. 
sebab DIORANG TERKENA BALIK. BERTUBI-TUBI. 
HAHAHAHAHAHAHAHAHA.
LAWAK GILER DOE MUKA KETAKUTAN KORANG.  
aku menakutkan sangat eh. tapi aku seronok je. thanks susah2 nak prank aku. birthday aku dah dua minggu lepas la.



|| aku tahu aku dah lama tak update blog, hehe sorry but not sorry. tapi post ni aku memang kene post. nanti aku lupa. sekarang aku tengah buat degree in electronic engineering dekat uitm shah alam, dah masuk sem 4 dah, 
hampir setahun aku duduk rumah sewa fully furnished siap unifi lagi, kelas kau jah. dan housemates aku ni la yang cuba prank harimau yang baru nak mandi. haa rasekan makan dia ||

0 comments:

Post a Comment

Cheeky Quotes

 
;